«Штучний інтелект у вищій освіті»: зустріч із Валерією Кошарною, експерткою Корпоративного центру навчання компанії “NIX Solutions”

3 листопада 2023 року відбулась гостьова лекція на тему «Штучний інтелект у вищій освіті» зі спікеркою Валерією Кошарною, експерткою Корпоративного центру навчання компанії “NIX Solutions”.
Мова лекції: українська.
Лекція проводилась у рамках освітньої програми «Менеджмент інноваційної діяльності».

Студенти проявили зацікавленість до теми лекції, дізнавались, як правильно формулювати запити для чату GPT, та проявили особливий інтерес до досвіду спікера, задавали питання.

Також завдяки даній лекції-дискусії студенти дізналася як в теорії, так і на практиці про майже безграничні можливості штучного інтелекту. Він може допомагати людини у вивченні мов, навчати програмуванню, робити плани та тексти рефератів/доповідей/есе, скорочувати матеріал, створювати зображення за запитом, навіть підготувати до іспиту для нього – не проблема. І це тільки частина його вмінь.

Отже, для студентів вся ця інформація була надзвичайно важливою та є впевненість, що вони зможуть у майбутньому застосувати її в професії. Студенти були дуже вдячні спікерці Валерії Кошарній за актуальний і цікавий матеріал, а також дякували Гаранту програми – Інні Миколаївні Геращенко за організацію зустрічі і можливість провести свій час з користю!