«Створення та робота МСБ в умовах економічної кризи»: зустріч з директором з економіки ТОВ «ІНСАЙТ ТРЕЙД» Дмитром Грибачовим

🗓️19 березня 2024 року проведена зустріч для студентів 3 курсу ОП «Менеджмент організацій і адміністрування» з Дмитром Геннадійовичем Грибачовим – директором з економіки ТОВ «ІНСАЙТ ТРЕЙД». Підприємство працює на ринку В2В в галузі промисловості. 

Тема лекції: «Створення та робота МСБ в умовах економічної кризи». Вона була проведена в рамках освітньої компоненти «Прийняття та реалізація управлінських рішень», доц. Геращенко І.М.

Спікер провів змістовну лекцію для студентів про те, як створюється малий та середній бізнес, який зв’язок між рівнем IQ та розміром капіталу людини, про те, що таке Дія і для чого електронний підпис. Розповів про групи единого податку та про правила його сплати. Відповів на запитання студентів щодо ведення діяльності малого підприємства в умовах економічної кризи.

Студентів зацікавила така змістовна доповідь. Будемо раді бачити спікера ще, з новою цікавою темою. Дякуємо Дмитру Геннадійовичу за фахові поради нашим студентам.